Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Grivalia Hospitality: Νέα τουριστική επένδυση στην Πάρο –  Η καλοκαιρινή άφιξη του Avant Mar και ο Ιάπωνας σεφ Νobu Matsuhisa

Grivalia Hospitality: Νέα τουριστική επένδυση στην Πάρο –  Η καλοκαιρινή άφιξη του Avant Mar και ο Ιάπωνας σεφ Νobu Matsuhisa

Ντεμπούτο στην τουριστική σεζόν 2023 κάνει το Avant Mar, η νέα ξενοδοχειακή επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο, που συνδυάζει τη φιλοξενία με τη γαστρονομία, συμπεριλαμβάνοντας στις υπηρεσίες της τη γαστρονομική κουλτούρα του διάσημου Nobu Matuhisa.

Σύμφωνα με τον Γεώργιο Χρυσικό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Grivalia Hospitality, το ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο αποτελεί το δεύτερο υπερπολυτελές έργο τουριστικής ανάπτυξης της εταιρείας κι εντάσσεται στο πλαίσιο στρατηγικών επενδύσεων στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Ο προορισμός

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου και συγκεκριμένα στην παραλία Πιπέρι κι αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα της Grivalia Hospitality να αναβαθμίσει τον τουριστικό και γαστρονομικό χάρτη του νησιού και των Κυκλάδων.

Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite» που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική που προσφέρουν. Στους χώρους του λειτουργούν ακόμη μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Ιαπωνική κι ελληνική γαστρονομία

Η Πάρος αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό παγκόσμιας εμβέλειας, ως εκ τούτου πρόθεση των επενδυτών είναι να δημιουργήσει ένα στέκι φιλοξενίας και γαστρονομίας για διευρυμένα γούστα. Σ’ αυτό το πλαίσιο το Avant Mar υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο με το διεθνές brand «Matsuhisa» να αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου. H Nobu-Style cuisine συστήνεται στην Πάρο, με την ιαπωνική κουζίνα με επιρροές από το Περού δίνει δυναμικό «παρών» στο εστιατόριο όπου γεύσεις και θεά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο βραβευμένος Executive Chef, Δημήτρης Κατσάνος επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar που περιστρέφεται γύρω από τη φιλοσοφία του bistronomy, τιμώντας τις ντόπιες γεύσεις και του τοπικούς παραγωγούς.

Η στρατηγική

Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσικός: «Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση του δεύτερου υπερπολυτελούς έργου τουριστικής ανάπτυξης από την εταιρεία μας. To Avant Mar εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών μας επενδύσεων στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με την Πάρο να αποτελεί ίσως τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τη δεδομένη στιγμή. Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις βέλτιστες πρακτικές αειφορίας, θέλοντας να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς  για  premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Η Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, δήλωσε σχετικά: «Το Avant Mar δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις