Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

H Celestyal Cruises μειώνει έως και 45% τις τιμές για τα κρουαζιερόπλοιά της – Οι νέες προσφορές

H Celestyal Cruises μειώνει έως και 45% τις τιμές για τα κρουαζιερόπλοιά της – Οι νέες προσφορές

Την ευκαιρία να βιώσουν τη συναρπαστική εμπειρία της κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο δίνει η ελληνική Celestyal Cruises, ανακοινώνοντας ειδικές προσφορές για τα κρουαζιερόπλοιά τους, οι οποίες  περιλαμβάνουν μείωση τιμών έως και 45% σε επιλεγμένα πακέτα για κρατήσεις μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022.

«Η καλοκαιρινή προσφορά απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες ταξιδιώτες που ίσως έχουν καθυστερήσει τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών λόγω και της δύσκολης συγκυρίας. Απευθυνόμαστε σε οικογένειες, νέα ζευγάρια, μεμονωμένους ταξιδιώτες και παρέες», δήλωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises συμπληρώνοντας ότι «Οι all-inclusive διακοπές μας είναι πάντα εξαιρετικά συμφέρουσες και πλέον τις κάνουμε ακόμα πιο προσιτές φέρνοντας το όνειρο της κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά ακόμα πιο κοντά για περισσότερους.»

Το κόστος

Βάσει της τιμολογιακής αυτής πολιτικής, οι τιμές ξεκινάνε από €297* για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που αντιστοιχεί σε έκπτωση μεγαλύτερη από 44% και η οποία κανονικά ανέρχεται στα €530.  Αντίστοιχα, η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέρεται στην τιμή των €721 από τα €1.300 που αντιστοιχεί σε έκπτωση 45%.

Σχετικά με την κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου», ξεκινάει από το Λαύριο και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσο), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Όσον αφορά την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν all-inclusive υπηρεσίες, παρέχοντας όλα τα γεύματα και κλασικά ποτά εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμων, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

Μέσα στο πλοίο

Οι διακοπές σε κρουαζιερόπλοιο δεν μπορούν σε τίποτα να συγκριθούν με το ταξίδι σε ένα συμβατικό πλοίο.  Τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν καμπίνες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, είτε πρόκειται για εσωτερικές, είτε εξωτερικές με θέα προς τη θάλασσα. Στα κρουαζιερόπλοια, λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ με δυνατότητα απεριόριστης κατανάλωσης, που περιλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου, ενώ και τα απογεύματα λειτουργεί μπουφές για καφέ ή τσάι.

Αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι η ψυχαγωγία. Καθημερινά στα κρουαζιερόπλοια διοργανώνονται δραστηριότητες που σχετίζονται με μαθήματα χορού, διαγωνισμούς κ.λπ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το βράδυ με εντυπωσιακά shows, γνωστές ορχήστρες, καζίνο κι άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.  Η Celestyal επιλέγει ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσκαλώντας πολύ συχνά δημοφιλείς κι αγαπητούς στο ελληνικό κοινό.   

Τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν ακόμη, πισίνα, γυμναστήριο, παιδότοπο, εμπορικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών, βιβλιοθήκη, Internet corner κι άλλες παροχές που αφορούν όλη την οικογένεια, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Tα Celestyal Olympia και Celestyal Crystal αποτελούν το στόλο της Celestyal Cruises.  Πρόκειται για πλοία μεσαίου μεγέθους ώστε να μπορούν να επισκεφθούν λιμάνια στα οποία δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση μεγαλύτερα πλοία. Τα πλοία ανακαινίζονται τακτικά, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα.

Όσον αφορά το θέμα υγειονομικής ασφάλειας, τα κρουαζιερόπλοια ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα, στο πλαίσιο του οποίου προτού επιβιβαστούν στο πλοίο, οι ταξιδιώτες οφείλουν να έχουν μαζί τους, τόσο το εγκεκριμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19, αναγνωρισμένο από την Ελληνική κυβέρνηση, όσο και Rapid Test 24 ώρες πριν την επιβίβαση, για ηλικίες άνω των 12 ετών.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις