Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Intrakat: Διοικητική αλλαγή – Νέος γενικός διευθυντής επικοινωνίας

Intrakat: Διοικητική αλλαγή – Νέος γενικός διευθυντής επικοινωνίας

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας στον Όμιλο Intrakat αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου ο Γιώργος Τσαπρούνης, προερχόμενος από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών & συνδρομητικής τηλεόρασης και την εταιρεία Nova – Wind.

Από το νέο του ρόλο ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Intrakat, ο Γιώργος Τσαπρούνης θα έχει τη συνολική εποπτεία του τομέα επικοινωνίας όλων των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο. Σημειώνεται επίσης ότι η κ. Ιωάννα Παπαβασιλείου παραμένει υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της Intrakat.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, στον οποίο εργάζεται εδώ και τρεις δεκαετίες. Ως Corporate Communications Executive Director της Wind Ελλάς διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και φήμης και στην επιτυχή διαχείριση σημαντικών επιχειρησιακών προκλήσεων όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας και η επιτυχής συγχώνευση της με την Nova.

«Οι εταιρικές σχέσεις και η εταιρική επικοινωνία αποτελούν καταλύτη στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε για τις εταιρείες του Ομίλου μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρνει από έναν κλάδο ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό, θα συμβάλλει με επιτυχία στους εταιρικούς μας στόχους» δήλωσε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, καλωσορίζοντας τον κ. Τσαπρούνη.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις