Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Intrakat: Σε ξενοδοχείο 5* μετατρέπει το Star City στη Συγγρού – Τα deals στον τουρισμό

Intrakat: Σε ξενοδοχείο 5* μετατρέπει το Star City στη Συγγρού – Τα deals στον τουρισμό

Σύμβαση ύψους 17 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφόρου Συγγρού υπέγραψε η Intrakat με την εταιρεία Συγγρού 115 ΑΕ, ενισχύοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο που διαθέτει στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα.    Πρόκειται για το κτίριο, που λειτουργούσε ως κέντρο αναψυχής και διασκέδασης με την επωνυμία Star City.  Θα λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

Ανέσεις 5 αστέρων

Το έργο αφορά την «Αποπεράτωση εννιαόροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*», με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών-αρχιτεκτονικών εργασιών καθώς και των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ανακαίνιση του κτιρίου αναψυχής και διασκέδασης Star City, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

Το κτίριο αποτελείται από 7 υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

Το χαρτοφυλάκιο

Η δραστηριότητα της Intrakat στον τουριστικό τομέα διευρύνεται διαρκώς με γοργούς ρυθμούς.   Στις πιο πρόσφατες δραστηριότητες της περιλαμβάνεται η κατασκευή ενός νεοκλασικού boutique ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Παλαιά Βουλή. Εκεί μετατρέπει ένα κτίριο του 1880 σε ξενοδοχείο, που θα λειτουργήσει με την επωνυμία  «Xenodoxeio Milos», υλοποιώντας επένδυση αξίας 7,5 εκατ. ευρώ.

Το μεγάλο όμως στοίχημα στον τουριστικό τομέα είναι το πολυτελές θέρετρο στη Μύκονο, που αποτελεί επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ και κατασκευάζει σε κοινοπραξία με την London Regional Properties.  Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αναπτύσσεται σε  έκταση 100 στρεμμάτων  δυτικά από την παραλία Καλό Λιβάδι και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποπεράτωσης.

Η δραστηριότητα, ωστόσο, της εταιρείας στη Μύκονο δεν είναι καινούργια, καθώς τον Ιούλιο του 2018 είχε παραδώσει τη Villa Ailia, μία πολυτελή βίλα πέντε επιπέδων, ενώ από το 2017 λειτουργεί ένα ακόμη boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το Branco Mykonos.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις