Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Intralot: Πούλησε το μερίδιό της στην Βραζιλία

Intralot: Πούλησε το μερίδιό της στην Βραζιλία

Σε δεσμευτική συμφωνία με την Saga Consultoria E Representacoes Comerciais E Empresariais (SAGA) στη Βραζιλία, για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador LTDA (Intralot do Brasil), που αντιπροσωπεύει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου της εταιρίας, προχώρησε η Intralot.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Saga είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της Intralot do Brasil, συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%.

Το συνολικό τίμημα από την πώληση της συμμετοχής ανέρχεται σε 700 χιλιάδες ευρώ. Η Intralot do Brasil συνεισέφερε 0,5% στα συνολικά ενοποιημένα Κέρδη Προ Φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου Intralot κατά το 2020.

Η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην Intralot do Brasil μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις