Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Norwegian Cruise Line: Από 25 Ιουλίου ξεκινούν οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Norwegian Cruise Line: Από 25 Ιουλίου ξεκινούν οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Norwegian Cruise Line (NCL), εντάσσοντας την Ελλάδα στα προγράμματά της από τις 25 Ιουλίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των δρομολογίων της στην Ευρώπη με αφετηρία τις ευρωπαϊκές πόλεις Βαρκελώνη στην Ισπανία και Ρώμη στην Ιταλία, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια προς τη Μεσόγειο και τα Ελληνικά Νησιά, μια αγορά στην οποία η εταιρεία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία.

Με οδηγό τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα του SailSAFE Global Health and Safety Program και τη στενή συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις και αρχές, η NCL ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες για να γνωρίσουν τη ζεστή φιλοξενία και τις αμέτρητες ομορφιές της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου το Norwegian Epic θα αναχωρεί από τη Βαρκελώνη για δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο, ενώ από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου το Norwegian Getaway με αφετηρία τη Ρώμη θα πραγματοποιεί δρομολόγια 10 ή 11 ημερών στα ελληνικά νησιά.

Norwegian Cruise Line: Στα ελληνικά νησιά

Νωρίτερα, από τις 25 Ιουλίου 2021, οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στα Ελληνικά Νησιά για επτά διανυκτερεύσεις με το Norwegian Jade από την Αθήνα (Πειραιάς). Με επισκέψεις σε πέντε έως οκτώ λιμάνια, έως 13 ώρες παραμονή σε κάθε πόλη και όχι περισσότερο από δύο συνεχόμενες ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας τις τοπικές κουζίνες.

«Η Ευρώπη είναι ένας κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας πόλεις, επαναλαμβάνοντας αυτά τα δρομολόγια και καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μας για να ζήσουν τις διακοπές της ζωής τους με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. Όπως είπε: «Εργαζόμαστε εντατικά με τους τοπικούς μας συνεργάτες και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να σχεδιάσουμε την επανεκκίνηση των ταξιδιών στην περιοχή, με το Norwegian Epic και το Norwegian Getaway να συντροφεύουν το Norwegian Jade αυτό το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός αυτός θα μας επιτρέψει να παρέχουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία από περιζήτητα δρομολόγια για εκείνους τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται να κάνουν τις πρώτες τους διακοπές κρουαζιέρας εδώ και πάνω από ένα χρόνο».

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις