Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Nova: Ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές τηλεόρασης – Η συμβολή της πλατφόρμας ΕΟΝ

Nova: Ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές τηλεόρασης – Η συμβολή της πλατφόρμας ΕΟΝ

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές στην τηλεόραση, με αιχμή του δόρατος την πλατφόρμα ΕΟΝ.

H EON, πλατφόρμα της NOVA, είναι μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει πληρότητα περιεχομένου, premium ποιότητα και απλότητα στην χρήση. Με μια πλειάδα λειτουργιών που διευκολύνουν την εμπειρία του συνδρομητή, η ΕΟΝ προσφέρει πλήρη οδηγό προγράμματος, μηχανή προσωποποιημένων προτάσεων περιεχομένου, βραβευμένο τηλεκοντρόλ, δημιουργία προφίλ, φωνητική υποστήριξη και On Demand κατάλογο με δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης. Παράλληλα, ο συνδρομητής της ΕΟΝ μέσω του Catch up 7 ημερών  μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικά προγράμματα έως και 7 ημέρες μετά τη μετάδοσή τους, να ξεκινήσει από την αρχή ή να γυρίσει προς τα πίσω ένα πρόγραμμα στην τηλεόρασή του, να διακόψει και να συνεχίσει την παρακολούθηση ενός προγράμματος αργότερα. Τα παιδιά έχουν τον δικό τους ασφαλή χώρο διασκέδασης, με το EON kids.

Παράλληλα,  η EON προσφέρει στους λάτρεις των αθλητικών τη μοναδική υπηρεσία EON Sports Mode με ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, συνθέσεις ομάδων, στατιστικά παικτών και βαθμολογίες από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Όλα τα στατιστικά είναι στη διάθεση των συνδρομητών  αλλάζοντας επίπεδο στην απόλαυση ενός αθλητικού γεγονότος!

Η εφαρμογή EON είναι διαθέσιμη για έξυπνες τηλεοράσεις νέας γενιάς, χωρίς επιπλέον συσκευές, ενώ το ΕΟΝ Smart Box μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε Smart TV.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις