Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

PwC: 600 νέες θέσεις εργασίας, μέρος της νέας στρατηγικής στην Ελλάδα

PwC: 600 νέες θέσεις εργασίας, μέρος της νέας στρατηγικής στην Ελλάδα

Η PwC, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών λογιστικής, τήρησης βιβλίων και ελέγχου και παροχής φορολογικών συμβουλών, επενδύει στους ανθρώπους, δημιουργώντας 600 νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία Technology Innovation Hub στην Πάτρα, που έχει στόχο την αξιοποίηση του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας για την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και το σχεδιασμό δράσεων που προωθούν και ενισχύουν την ένταξη των πλέον εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας στην κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

The New Equation για την Ελλάδα

Οι δεσμεύσεις της PwC Ελλάδας στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής, εστιάζουν σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

ESG και δέσμευση για Net Zero:  

Με γνώμονα τη σπουδαιότητα της ενσωμάτωσης των κριτηρίων που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG), η PwC βρίσκεται δίπλα στην αγορά και τις εταιρείες που επιδιώκουν μεγαλύτερη διαφάνεια και βιώσιμη ανάπτυξη.  Η PwC Ελλάδας δεσμεύεται για τη δημιουργία εξειδικευμένης τεχνολογίας που υποστηρίζει την ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στη λειτουργία των οργανισμών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η ανάπτυξη και εισαγωγή στην αγορά της πλατφόρμας ESG Intelligence, για τη  συγκέντρωση επιχειρηµατικών πληροφοριών (business intelligence) υψηλής τεχνολογίας  που στόχο έχει την παρακολούθηση των προτύπων ESG για τους οργανισμούς.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Καινοτομία

Η PwC υποστηρίζει τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή για την αγορά και για τους ανθρώπους της. Σε αυτό το πλαίσιο, η PwC Ελλάδας ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του Technology Innovation Hub στην Πάτρα.

Ανασχεδιασμός του ελέγχου και τεχνολογία

Η PwC Ελλάδας επενδύει στον ανασχεδιασμό και ανανέωση του ελεγκτικού της έργου μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Να σημειωθεί, ότι σε διεθνές επίπεδο η PwC διεθνώς, ανακοίνωσε την επένδυση US$1 δις για την επιτάχυνση της τεχνολογικής ανάπτυξης που θα υποστηρίξει τον σκοπό αυτό.

Οι άνθρωποι της εταιρείας στο επίκεντρο

Η PwC προσαρμόζει το παγκόσμιο πρόγραμμα της «New World New Skills» και το προωθεί στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν με πιο στοχευμένο τρόπο, χρησιμοποιώντας την δύναμη των δεδομένων, την μετάβαση περισσότερων ανθρώπων σε ένα νέο κόσμο με νέες και αναγκαίες δεξιότητες για να πλοηγηθούν στον ψηφιακό κόσμο και να επιτύχουν στο μέλλον. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας στρατηγικής της εταιρείας στην Ελλάδα, για πλήρη εναρμόνιση με το παγκόσμιο δίκτυο.  

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις