Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Radisson Blu: Το νέο κατάλυμα στη Σαντορίνη και τα σχέδια της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων για Ελλάδα

Radisson Blu: Το νέο κατάλυμα στη Σαντορίνη και τα σχέδια της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων για Ελλάδα

Στο χωριό Καμάρι στη Σαντορίνη, ανοίγει τις πύλες του το πολυτελές Radisson Blu Zaffron Resort, με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο Radisson να επεκτείνει την παρουσία του και στις Κυκλάδες, πέραν της Αθήνας και της Κρήτης.   Το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο Φάις και η επένδυση ξεπερνά τα 16 εκατ. ευρώ. Τα επεκτατικά σχέδια του ομίλου στην στην Ελλάδα συνεχίζονται.  

Το Radisson Blu Zaffron Resort στην Σαντορίνη διαθέτει 103 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες καθώς επίσης και αυτόνομες βίλες επιφάνειας 54 τ.μ., ενώ είναι επηρεασμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού.

Με αφορμή την νέα προσθήκη στην αλυσίδα της Radisson, o κ. Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες. To Radisson Blu Zaffron Resort συνιστά μια εξαιρετική προσθήκη στο διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο του ομίλου και πιο συγκεκριμένα του brand Radisson Blu για τις στρατηγικές περιοχές της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου. Με τους καλαίσθητους χώρους του, τη φιλική εξυπηρέτηση και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, το θέρετρο είναι από μόνο του ένας μοναδικός προορισμός αποδράσεων που θα εμπνεύσει αξέχαστες εμπειρίες».

Ο όμιλος της Radisson Hotel Group, αποτελεί έναν από τους  μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως με φιλόδοξα σχέδια για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα, ανακοίνωσε την έλευση του πρώτου νέου μέλους της κατηγορίας Radisson Individuals, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το Anda Hotel Athens με έδρα το Κολωνάκι, που αναπτύσσεται στην οδό Βουκουρεστίου. Σχετικά με το σήμα Radisson Individuals, να σημειωθεί, ότι αποτελεί το νέο συμπληρωματικό σήμα στο σύνολο των brands του ομίλου που λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 4ο τρίμηνο του 2020.

Όσον αφορά τον όμιλο Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην παγκόσμια αγορά, με εννιά ξεχωριστά ξενοδοχειακά brands και περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό κατασκευή, σε 120 χώρες.

Το πορτφόλιο Radisson Hotel Group περιλαμβάνει τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson και prizeotel, κάτω από την εμπορική ομπρέλα του brand Radisson Hotels.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις