Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

SKY express: Συνδέει Αθήνα – Ρόδο με απευθείας πτήσεις από τις 15 Μαρτίου

SKY express: Συνδέει Αθήνα – Ρόδο με απευθείας πτήσεις από τις 15 Μαρτίου

Την έναρξη καθημερινών πτήσεων που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Ρόδο ανακοίνωσε η Sky express, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, για σύνδεση με προορισμούς που εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση.

Δεδομένου, ότι η Ρόδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Έλληνες και ξένους επιβάτες, η SKY express επιδιώκει να είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει επιβάτες στο «άνοιγμα» της τουριστικής σεζόν, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Στο νέο «στοίχημα» της κυβέρνησης για έναρξη της τουριστικής σεζόν από τις 14 Μαΐου, τοπικοί παράγοντες των Δωδεκανήσων εκτιμούν, ότι η Ρόδος θα βρεθεί στις πρώτες προτιμήσεις τουριστών, κυρίως Ευρωπαίων, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο.

Click4more «All you want is Greece»: Στόχος να ανοίξει ο τουρισμός μέχρι τις 14 Μαΐου

Από την πλευρά της, με αφορμή την προσθήκη της Ρόδου στο πτητικό της πρόγραμμα, η SKY express δηλώνει ότι, μένει πιστή στο όραμά της να συνδέει την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Παράλληλα, στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς οι απευθείας πτήσεις προς Ρόδο είναι ένα ακόμη βήμα της SKY express στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας και στήριξης της ροδιακής κοινωνίας για τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο.  

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από τη Ρόδο και μετά την απόκτηση νέου πράσινου στόλου με τα ολοκαίνουργια Airbus A320neo, η εταιρεία είχε πραγματοποιήσει άνοιγμα στις διεθνείς αγορές με πρώτο σταθμό την Λάρνακα της Κύπρου.

Σχετικά με τις απευθείας, καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο, ξεκινούν από τις 15 Μαρτίου, με την εταιρεία να παρέχει ξεχωριστά προνόμια στους επιβάτες από τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου τους, καθώς και νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες εντός και εκτός καμπίνας.  Με σύνθημα τους ανταγωνιστικούς ναύλους, το χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και το υψηλό επίπεδο υγειονομικής προστασίας, η SKY express επιδιώκει να καταστεί η πλέον ανταγωνιστική επιλογή τόσο για τους Έλληνες ταξιδιώτες προς το νησί της Ρόδου, όσο και για τους ξένους που καταφθάνουν στην Αθήνα και αναζητούν πτήσεις προς νησιωτικούς προορισμούς.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις