Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Vitex: Ξεκίνησε παραγωγή έτοιμων σοβάδων σε νέα μονάδα στον Ασπρόπυργο – Στα 5 εκατ. ευρώ η επένδυση

Vitex: Ξεκίνησε παραγωγή έτοιμων σοβάδων σε νέα μονάδα στον Ασπρόπυργο – Στα 5 εκατ. ευρώ η επένδυση

Σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, επιδιώκει να διαδραματίσει η Vitex AE, με την νέα μονάδα παραγωγής έτοιμων σοβάδων εξωτερικής θερμομόνωσης VitexΤherm, που λειτούργησε στην Αγία Παρασκευή Ασπροπύργου.

Η Vitex, ξεκίνησε την παραγωγή του νέου εργοστασίου έτοιμων σοβάδων του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής της θέσης στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η επένδυση για την ενίσχυση της παραγωγικής και αποθηκευτικής δυναμικότητας του VitexTherm είναι συνολικού ύψους 5 εκ. και εκτείνεται σε χώρο συνολικής έκτασης 4.500τ.μ..

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Vitextherm, με σημαντικό μερίδιο στην αγορά της μόνωσης, έρχεται να καλύψει την ολοένα και αυξανόμενη σχετική ζήτηση, με πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή έτοιμου σοβά δυναμικότητας 33τόνων/βάρδια.

Επαρκή αποθηκευτική ικανότητα για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς σε υλικά όπως σοβάδες, θερμομονωτικά υλικά κι άλλα διαθέτει το αναβαθμισμένο Logistic Center έκτασης 3.150τ.μ.

Να σημειωθεί, ότι η Vitex Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των δομικών υλικών (αρχιτεκτονικά χρώματα, ασφαλτικές μονώσεις και εξωτερική θερμομόνωση) από το 1932. Με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, διαθέτει τέσσερις σύγχρονες μονάδες παραγωγής και δύο θυγατρικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία). Το 2021 κατατάχθηκε στη λίστα Best WorkplacesΤΜ Hellas ως μία από τις 10 εταιρείες στην Ελλάδα με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, ενώ  αναδείχθηκε και νικήτρια στην κατηγορία ESG των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2021.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις