Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Xiaomi: Ανανεώνει τη στρατηγική της στη χώρα μας – Tα σχέδια για Smartphones κι άλλες κατηγορίες

Xiaomi: Ανανεώνει τη στρατηγική της στη χώρα μας – Tα σχέδια για Smartphones κι άλλες κατηγορίες

Ενίσχυση της θέσης της στην κινητή τηλεφωνία με το λανσάρισμα της νέας σειράς Redmi Note 11 και δυναμική είσοδο με τις νέες σειρές καθαριστών αέρα και τις σκούπες ρομπότ, επιχειρεί στη χώρα μας η Xiaomi.

Τα νέα λανσαρίσματα παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία σε ειδική εκδήλωση, τονίζοντας ότι το μερίδιο που αποκτούν τα κινητά τηλέφωνα Xiaomi στην Ελλάδα αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, ενώ η φίρμα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, δίνοντας το περιθώριο στην Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, να συζητά με τον κινεζικό κολοσσό για νέες κυκλοφορίες, τόσο στις υπάρχουσες κατηγορίες, όσο και σε νέες.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα σειρά smartphones Redmi Note 11 με τις ειδικές προσφορές που ισχύουν στο πλαίσιο του early bird promo, η οποία θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 21 Μαρτίου, η νέα σειρά Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro 2 από την κατηγορίες με τις έξυπνες σκούπες, καθώς και οι νέοι καθαριστές αέρα Xiaomi Smart Air Purifier 4. Πρόκειται για ένα σύνολο προηγμένων συσκευών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και των Xiaomi Fans.

Σύμφωνα με πρόσφατα  στοιχεία της Canalys, η Xiaomi κατατάσσεται ως ο κορυφαίος προμηθευτής smartphones στην αγορά της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης για το 2021, σημειώνοντας ανάπτυξη ύψους 30%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Ακόμη, το 31% των διανομών smartphones που σημειώθηκαν εντός του 2021 αφορούσαν συσκευή της Xiaomi.

Να σημειωθεί, ότι η Xiaomi Corporation ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ-Κονγκ στις 9 Απριλίου, 2018. Αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες smartphone παγκοσμίως, καθώς το μερίδιο αγοράς της κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021 την κατατάσσει 3η στην παγκόσμια διάταξη.  Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές του κόσμου. Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία εντάχθηκε στη λίστα Fortune Global 500 για τρίτη φορά, στην 388ή θέση, ανεβαίνοντας 86 θέσεις από το 2020.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις