Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Zizoo: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στον κόσμο, επενδύει στην Ελλάδα – Ποια είναι

Zizoo: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στον κόσμο, επενδύει στην Ελλάδα – Ποια είναι

Γραφεία στην Αθήνα άνοιξε η Zizoo, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στον κόσμο με έδρα το Βερολίνο, με σκοπό να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει ο θαλάσσιος τουρισμός. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 44.000 διαφορετικά σκάφη, προς ενοικίαση.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος υπάρχει μια εξαιρετικά αυξανόμενη τάση από τους Ευρωπαίους, για διακοπές με σκάφος. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει και από τα έσοδα της Zizzo, η οποία πέτυχε αύξηση κατά 150% σε σχέση με πέρυσι. «Η αυξανόμενη ζήτηση για ενοικιάσεις σκαφών θα συνεχιστεί», εκτιμά ο ο Ιωάννης Σαββίδης, CRO της Zizoo.

Πώς λειτουργεί

Η πλατφόρμα της Zizoo δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να βρει σκάφος, με το οποίο θα ταξιδέψει στη Μεσόγειο, από ολιγοήμερες μέχρι πολυήμερες ενοικιάσεις, με ή χωρίς πλήρωμα, ιστιοφόρων ή καταμαράν, μέχρι yacht και ταχύπλοα. Η εύρεση και η επιλογή σκάφους γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με πάνω από 5.000 εταιρείες charter που αριθμούν στην πρωτοποριακή της SaaS πλατφόρμα, η Zizoo παραδίδει ένα ολοκληρωμένο τεχνολογικό οικοσύστημα λύσεων για τον κλάδο του ναυτικού τουρισμού.

«Μετά το άνοιγμα στο Μαϊάμι, το πρώτο γραφείο στις ΗΠΑ, η Zizoo γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια του νέου της γραφείου στην Αθήνα» δήλωσε ο κ. Σαββίδης. Αναφερόμενος στην Ελλάδα ο ίδιος αναφέρει ότι: «Είναι ένας από τους κορυφαίους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς στην Ευρώπη, ειδικά για τους πελάτες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά τώρα οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας της Ολλανδίας, Ιταλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ανυπομονούν να ταξιδέψουν και από την Αθήνα».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις