Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άνοιξε στην Ελλάδα τo πρώτο ρομποτικό κατάστημα μικρολιανικής στον κόσμο – Πώς λειτουργεί

Άνοιξε στην Ελλάδα τo πρώτο ρομποτικό κατάστημα μικρολιανικής στον κόσμο – Πώς λειτουργεί

Το i-mall Micro Market αποτελεί το πρώτο πλήρως ρομποτικό Physi-Digital κατάστημα μικρολιανικής στον κόσμο, που δεν απαιτεί την ανθρώπινη παρουσία.

Είναι μια 100% ελληνική ιδέα σχεδιασμένη και υλοποιημένη στο μεγαλύτερο ποσοστό από μια ομάδα 30 Ελλήνων.  Η εφαρμογή των καινοτόμων λύσεων στον τομέα της μικρολιανικής, ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς και Αμερικάνους.  

Το πρώτο Physi-Digital κατάστημα ξεκινάει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αττική με στόχο να επεκταθεί σε ολόκληρη την χώρα καθώς και στις 5 ηπείρους. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα λιανεμπορίου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές.

Πώς λειτουργεί

Τα i-mall Micro Market λειτουργούν από απόσταση (fully remote) αφού όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως από τον ιδιοκτήτη τους με πλήρη έλεγχο μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Αξιοποιώντας την εξελιγμένη IoT τεχνολογία των ρομποτικών συστημάτων – πωλητών σε συνδυασμό με το ειδικό λογισμικό της i-mall εφαρμογής και του software, προσφέρουν όλο το 24ωρο, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια, συστήνοντας με online έλεγχο στατιστικά δεδομένα επέμβασης και πλήρους διαχείρισης του καταστήματος, φέρνοντας στο καταναλωτικό κοινό τα πρώτα παγκοσμίως καταστήματα μικρολιανικής χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

Οι δημιουργοί της ιδέας

Πίσω από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό της ιδέας είναι ο Δημήτρης Καραβασίλης (DK CONSULTANTS GROUP) ο οποίος μαζί με λίγους φίλους και μία ομάδα φιλόδοξων νέων ανθρώπων έκαναν πράξη την ιδέα αυτή. Για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου project μια ομάδα 25 ατόμων τα τελευταία 3 χρόνια επεξεργάζονται τις τάσεις αγοράς και «ιχνηλατούν» τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, ενός κοινού απόλυτα τεχνολογικά «ενεργού».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις