Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Νέα επένδυση 1,2 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Νέα επένδυση 1,2 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας

Στην επέκταση της αποθήκης του εργοστασίου στην Πάτρα, με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας εφοδιαστικής αλυσίδας και την υποστήριξη των εξαγωγών προχώρησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, υλοποιώντας επένδυση της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ.

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα έχουν πλέον προστεθεί 3.000 τ.μ. ωφέλιμου χώρου, που αντιστοιχούν στην αποθήκευση 20% περισσότερων παλετών προϊόντων.

Συνολικά, στην αποθήκη του εργοστασίου απασχολούνται 60 εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η μονάδα εξυπηρετεί απευθείας το πελατολόγιο της εταιρείας στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, μεγάλο μέρος της Κεντρικής και Νησιωτικής Ελλάδας και προμηθεύει στο μεγαλύτερο βαθμό τα κέντρα διανομής σε Αθήνα και Κρήτη.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Τι σηματοδοτεί

Η επέκταση της αποθήκης στο εργοστάσιο της Πάτρας σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία, υποστηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο την παραγωγή και αποτελεσματική διανομή ενός ευρέος και διαφοροποιημένου προϊοντικού χαρτοφυλακίου σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους της, μέσα από ένα βελτιωμένο χωροταξικό σχεδιασμό.

Μεταξύ άλλων, η νέα επένδυση προσδίδει αυξημένες μακροπρόθεσμες δυνατότητες στην εταιρεία και ειδικότερα στο εργοστάσιο της Πάτρας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση του στο δίκτυο της ΗΕΙΝΕΚΕΝ στην Ευρώπη.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις