Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δρομέας: Νέα παραγγελία από το γερμανικό στρατό για έπιπλα της σερραϊκής βιομηχανίας

Δρομέας:  Νέα παραγγελία από το γερμανικό στρατό για έπιπλα της σερραϊκής βιομηχανίας

Μία νέα παραγγελία ύψους 5 εκατ. ευρώ έλαβε η εταιρεία Παπαπαναγιώτου ΑΒΕΕΑ «Δρομέας» από το γερμανικό στρατό μετά από διαγωνιστική διαδικασία. Τα έπιπλα θα παραδοθούν σταδιακά εντός του 2022.

Για την σερραϊκή εταιρεία, η παραγγελία από το γερμανικό στρατό δεν γίνεται για πρώτη φορά, καθώς, έχουν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερου ύψους παραγγελίες για έπιπλα, που αφορούν τόσο σε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα γραφεία, όσο και σε ειδικά ερμάρια.

Επιπλέον, εδώ και χρόνια, η Δρομέας εξοπλίζει με έπιπλα γραφείου διεθνείς οργανισμούς, αεροδρόμια και μεγάλες πολυεθνικές, μεταξύ των οποίων τα γραφεία των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Το πρώτο εργοστάσιο ξεκίνησε στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών το 1979 και όπως λένε από την εταιρεία: «Είναι σίγουρο ό,τι είχαμε όνειρα, μεγάλα όνειρα. Κανείς δεν θα μπορούσε όμως τότε να φανταστεί, ό,τι από αυτήν την γωνία της Μακεδονικής γης θα τροφοδοτείται με έπιπλα κάποια στιγμή το σύνολο των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Οι μέτοχοι της εταιρείας συνηθίζουν να λένε ότι «Δεν ήταν εύκολα χρόνια ούτε η επιτυχία ήρθε τυχαία. Ήρθε σαν προϊόν συντονισμένης προσπάθειας των ανθρώπων του Δρομέα, συνεχών επενδύσεων και προσήλωσης στους τρεις αδιαπραγμάτευτους στόχους μας. Ποιότητα, συνέπεια και υψηλή προστιθέμενη αξία μέσα από την καθετοποίηση της παραγωγής». 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις