Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΚΤΕΡ: Θα κατασκευάσει πεζογέφυρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

ΕΚΤΕΡ Σωτηρία
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» υπέγραψε η εταιρεία ΕΚΤΕΡ. Αντικείμενο της Σύμβασης του έργου είναι η «Μελέτη και Κατασκευή συνδετήριας πεζογέφυρας μεταξύ νέας πτέρυγας ΜΕΘ 50 κλινών και κτιρίου «Χειρουργικό Περίπτερο» διαμέσου του κτιρίου «Μέγα Λαϊκό» στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών (Γ.Ν.Ν.Θ.Α.) «Η Σωτηρία».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 776.561,00, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης του έργου ορίσθηκε σε δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρεία κλήθηκε στις αρχές Αυγούστου να εκτελέσει το έργο της δημιουργίας 50 κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σωτηρία σε ασφυκτικά περιορισμένο χρόνο, το οποίο εκτέλεσε εμπρόθεσμα και παρέδωσε στις 30.09.2020.

Παράλληλα, το Νοέμβριο, υπεγράφη σύμβαση για τη δημιουργία κλινών ΜΕΘ σε διάφορα νοσοκομεία της Ελλάδας με χρονικό ορίζοντα 2 -3 μηνών. Τα ανωτέρω έργα αναλήφθηκαν εις γνώσει των δυσκολιών, με τη διοίκηση της εταιρείας να θέτει σε προτεραιότητα την κοινωνική ευθύνη.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις