Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελλάκτωρ: Δεν πουλά την ΑΚΤΩΡ – Διέκοψε τις διαπραγματεύσεις

Ελλάκτωρ: Δεν πουλά την ΑΚΤΩΡ – Διέκοψε τις διαπραγματεύσεις

Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις του ομίλου Ελλάκτωρ με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Άκτωρ ΑΤΕ, ενάμιση σχεδόν μήνα αφότου η διοίκηση επιβεβαίωνε προς τις Αρχές του Χρηματιστηρίου ότι το deal ήταν ενεργό.

Ειδικότερα, στις 30 Ιανουαρίου ο Ελλάκτωρ ανακοίνωνε ότι «σε συνέχεια της από 26.01.2023 ανακοίνωσής της, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ο όμιλος Ελλάκτωρ ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για ενδεχόμενη πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Η Εταιρεία, συμμορφούμενη πάντα με το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς και ειδικότερα με το άρθρο17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και τις ρυθμίσεις του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαβεβαιώνει ότι θα προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις σχετικά με την εξέλιξη της ανωτέρω διαδικασίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν καθώς οι δύο πλευρές είχαν αρκετές διαφωνίες ως προς το θέμα των πάγιων και των έργων που θα μεταβιβαζόντουσαν στους επενδυτές.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις