Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελληνικό: Σε ποιο στάδιο βρίσκονται ο ουρανοξύστης, το κτίριο των ΑμεΑ και η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος

Ελληνικό: Σε ποιο στάδιο βρίσκονται ο ουρανοξύστης, το κτίριο των ΑμεΑ και η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος

Η δημιουργία της νέας πόλης του Ελληνικού, ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου αστικής ανάπλασης, έρχεται κάθε μέρα πιο κοντά. «Το Ελληνικό παίρνει ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, αναφερόμενος στην πορεία των έργων που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά στον νέο τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους πολίτες για την ανάπλαση του Ελληνικού, ο CEO της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου είπε ότι αυτός θα γίνεται με website και newsletters.

Αναφορικά με τα έργα, μεταξύ άλλων, στην παρούσα φάση βρίσκονται σε εξέλιξη η θεμελίωση του πρώτου οικιστικού «πράσινου» ουρανοξύστη, το κτίριο που θα στεγάσει τα 4 σωματεία ΑμεΑ, το οποίο όπως τονίζει ο κ. Αθανασίου θα παραδοθεί αρχές φθινοπώρου, και πολλά ακόμη έργα υποδομών, με προεξέχουσα την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος.

Ελληνικό: Οι διαδικασίες

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες ο CEO της Lamda Development μιλώντας για τις δυσκολίες, τις προοπτικές και τη σημασία του εμβληματικού έργου στο Ελληνικό αναφέρει ότι: «Για να φθάσουμε στο σήμερα και στο στάδιο κατασκευής των ανωτέρω έργων, δεκάδες διαγωνισμοί έχουν τρέξει, εκατοντάδες μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, οικοδομικές άδειες έχουν εκδοθεί και νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν καθημερινά» Η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, οι νέες τεχνολογίες και η προσβασιμότητα από όλους αποτελούν θεμελιώδεις προτεραιότητες».

Ελληνικό: Experience Park

«Μια πρώτη γεύση του μέλλοντος δίνει το Experience Centre σε όσους το επισκέπτονται ενώ το Experience Park, το πρώτο μέρος του πάρκου των 2.000 στρεμμάτων, ξεπέρασε τους 1 εκατ. επισκέπτες μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Η νέα πόλη του Ελληνικού είναι το όραμά μας και παρακαταθήκη, για εμάς και τα παιδιά μας. Για την Ελλάδα του μέλλοντος που οραματιζόμαστε να πάρει τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη».

Ελληνικό: Μέσα ενημέρωσης

«Εγκαινιάζουμε, λοιπόν, έναν τρόπο επικοινωνίας που περιλαμβάνει ένα διαδραστικό website καθώς και newsletters, με στόχο να μοιραζόμαστε μαζί σας, με απόλυτη διαφάνεια, την πρόοδο, τις προκλήσεις αλλά και τις επιτυχίες που μας δίνουν τη δύναμη να προχωράμε. Σε αυτή τη διαδρομή θέλουμε όλοι να είστε ενήμεροι για το όραμα και την προσπάθειά μας», καταλήγει ο κ. Αθανασίου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις