Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Στην καρδιά της τεχνολογίας

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Στην καρδιά της τεχνολογίας

Με δυναμικές επιδόσεις και όραμα την ανάπτυξη, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα.

Προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, high tech συσκευές και smart gadgets. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βάζει τον πελάτη στην καρδιά της τεχνολογίας, ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και αλλάζει συνεχώς για να παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πελάτη, με την ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα καταστήματα στην πολυετή πορεία τους.
Προσφέροντας στον πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, ανανεώνοντας διαρκώς τα καταστήματα και το site του και επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων του, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως Νο1 αλυσίδα με εξειδίκευση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας. Μόνο το 2017, οι καταναλωτές που επισκέφθηκαν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν περίπου 20 εκατομμύρια συναλλαγές. Ένα δυνατό μείγμα ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων και λύσεων: αυτός είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το μυστικό της επιτυχίας του.

Δίκτυο Καταστημάτων

Από ένα κατάστημα το 1980, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αριθμεί σήμερα σχεδόν 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, όπου κι αν βρίσκονται.

Με μοντέρνα αισθητική, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σχεδιάστηκαν με στόχο να βάλουν τον πελάτη “στην καρδιά της τεχνολογίας”, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία. Τα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σε διακριτές ζώνες που αναδεικνύουν τις προϊοντικές κατηγορίες και την πλούσια γκάμα, με digital σήμανση, διαδραστικές οθόνες αφής και live demos των προϊόντων. Παράλληλα, διαθέτουν βιωματικές γωνιές, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν live προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, συσκευές και games, να τα συγκρίνουν, να σερφάρουν με απίστευτες ταχύτητες και να ζήσουν μια ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουν προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και Τηλεόραση, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεις, laptops, high tech συσκευές και smart gadgets (wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες). Συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών και αλλάζουν τον τρόπο που βιώνουν την τεχνολογία, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες όπως:

G-Tech Experts: Οι G-Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν τη συσκευή, το Laptop  ή τη Smart TV που τους ταιριάζει και να τους μάθουν τις δυνατότητές τους, να συνδέσουν και να εκσυγχρονίσουν το νέο τους Smartphone, Tablet, Smartwatch ή Activity Τracker με τις υπόλοιπες συσκευές τους, αλλά και να τους καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο του Gaming, του Smart Home, των Smart Gadgets, των Drones αλλά και των Αξεσουάρ.

G-Service

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο service και τη βοήθεια πάνω από 300 εξειδικευμένων συμβούλων ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για Service, όπου οι καταναλωτές μπορούν να επισκευάσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας οικονομικά, ώστε να λειτουργούν πάντα σαν καινούργια. Ένας στους δύο καταναλωτές που πήγε το κινητό του για επισκευή το 2017, επέλεξε τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ1 και την υπηρεσία G-Service.

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών Service, που περιλαμβάνει: Εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, δωρεάν έλεγχο της συσκευής με την υπηρεσία G-Check up, επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή καθώς και διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής. Παράλληλα, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συστηματική εκπαίδευση των συμβούλων της στο service, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς service και εξοπλισμό εγκεκριμένο από τους κατασκευαστές.

Τα καταστήματα διαθέτουν πολλές ακόμη μοναδικές υπηρεσίες όπως το G-Insurance, υπηρεσία που ασφαλίζει τα προϊόντα τεχνολογίας όπως συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας, Tablet, Wearable ή Laptop από κάθε ατύχημα π.χ θραύσης, φωτιάς ή υγρασίας και το G-Buy Back με το οποίο οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανταλλάζουν παλιά κινητά ή tablet και κερδίζουν εκπτώσεις σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με την υπηρεσία G-Files, όλες οι μνήμες του παλιού Smartphone μεταφέρονται στο καινούργιο, ενώ η υπηρεσία G-photoprint εκτυπώνει φωτογραφίες με τη μοναδική ποιότητα KODAK. Στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιλαμβάνονται και οι: G-Tatoo, G-Catalogue, G-Transfer App, G-Επιστροφή Χρημάτων και ticketing.

Με συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και προτάσεις, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στοχεύει να παραμείνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών, προσφέροντας στους πελάτες του μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης αντάξια της ψηφιακής εποχής.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις