Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΟΚ!Αnytime Market: Επεκτατικές κινήσεις στην νησιωτική Ελλάδα με franchise συμβάσεις

ΟΚ!Αnytime Market: Επεκτατικές κινήσεις στην νησιωτική Ελλάδα με franchise συμβάσεις

Ταχεία ανάπτυξη καταγράφει η αλυσίδα καταστημάτων ΟΚ!Anytime Market, καθώς μόνο τις τελευταίες ημέρες υπέγραψε νέες συμβάσεις franchise, για τη δημιουργία επιπλέον σημείων πώλησης σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη Ζάκυνθο, η σύμβαση αφορά την μετατροπή των 2 καταστημάτων της εταιρίας ΠΙΠΕΡΗΣ Α.Ε σε OK! Grocery Super Market Deli. Το πρώτο κατάστημα που αποτελείται από 300 τ.μ. χώρο πώλησης βρίσκεται στην περιοχή «ΞΙΦΥΤΑ» στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου, και το δεύτερο αποτελείται από 200 τ.μ. χώρο πώλησης και βρίσκεται στην περιοχή «Σαρακηνάδο» της δημοτικής ενότητας Αρκαδίων Ζακύνθου. Και τα δύο καταστήματα σύντομα θα ανακαινιστούν βάσει των προδιαγραφών των καταστημάτων OK! Σχετικά με την εταιρεία ΠΙΠΕΡΗΣ Α.Ε., να σημειωθεί ότι δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια στην εμπορία κρεάτων και τα τελευταία 13 χρόνια στον τομέα λιανικής πώλησης κρεάτων.

Νέα καταστήματα στην Κεφαλονιά

Νωρίτερα η ΟΚ!Anytime Market Α.Ε. είχε ανακοινώσει την υπογραφή σύμβασης Franchise με την εταιρία Χαράλαμπος Δημούλας ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την μετατροπή των 2 καταστημάτων ιδιοκτησίας της σε OK! Grocery Super Market & Deli. Το πρώτο κατάστημα που αποτελείται από 350 τ.μ. χώρο πώλησης βρίσκεται στην Σάμη Κεφαλληνίας και το δεύτερο αποτελείται από 220 τ.μ. χώρο πώλησης και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία στο Φισκάρδο Κεφαλληνίας. Και τα δύο καταστήματα σύντομα θα ανακαινιστούν βάσει των προδιαγραφών των καταστημάτων OK! Grocery Super Market & Deli.

Η εταιρία Χαράλαμπος Δημουλάς ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. είναι από τις παλαιότερες εταιρείες super market στην Κεφαλονιά με δραστηριότητα από το 1987, ενώ σήμερα διοικείται από την 3η γενιά της οικογένειας Δημουλά.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις