Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του προέδρου στην τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ Ηρακλής ανακοίνωσε ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Αθανασόπουλος. Από 1η Ιανουαρίου τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Marcel Cobuz.

Με αφορμή την παραίτηση του κ. Τάκη Αθανασόπουλου από τα καθήκοντα του προέδρου, το διοικητικό συμβούλιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής τον ευχαρίστησε θερμά για την εξαιρετική συνεισφορά του στον μετασχηματισμό της εταιρείας, την αναδόμηση του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, καθώς και για τη συμβολή του στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και την προάσπιση του γενικότερου εταιρικού συμφέροντος.

Τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2021 ο κ. Marcel Cobuz, Head Region Europe του Ομίλου LafargeHolcim, ο οποίος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, εποπτεύει και την Ελλάδα. 

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος, βιομηχανικών ορυκτών και προηγμένων αειφόρων λύσεων, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Ως ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δομικών υλικών, ο όμιλος LafargeHolcim προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το «πράσινο» σκυρόδεμα ECOPact, κάνοντας πραγματικότητα κατασκευές με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Επίσης, η εταιρεία ηγείται παγκοσμίως στην ανακύκλωση αποβλήτων για την ενεργειακή αξιοποίηση και την ανακύκλωση πρώτων υλών μέσω πράσινων προϊόντων όπως το τσιμέντο Susteno. Οι 70.000 εργαζόμενοι της LafargeHolcim σε περισσότερες από 70 χώρες δεσμεύονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω των τεσσάρων δραστηριοτήτων της: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Προϊόντα & Λύσεις.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις