Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… αόρατο συμβόλαιο της Χούκλη

Το… αόρατο συμβόλαιο της Χούκλη

Ένα συμβόλαιο που… δεν το έχει δει κανείς, αλλά που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος για αυτό, θέλοντας την άμεσα ενδιαφερόμενη να το «σπάει» για να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Ο λόγος για διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Χούκλη να «σπάει» το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για να «μετακομίσει» στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο νέο τηλεοπτικό φορέα που σχεδιάζει να βγάλει η κυβέρνηση.

Ωστόσο το «σενάριο» αυτό δεν φαίνεται ότι ισχύει καθώς, για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, η «είδηση» για το «σπάσιμο» του συμβολαίου δεν μπορεί να γίνει αφού… δεν υπάρχει συμβόλαιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνεργασία της δημοσιογράφου δεν «δένεται» από κανένα συμβόλαιο, αλλά η σχέση εργασίας είναι αορίστου χρόνου που σημαίνει ότι όποια στιγμή θελήσει κάποια από τις δύο μεριές μπορεί να «λύσει» τη συνεργασία χωρίς… νομικά επακόλουθα και ποινικές ρήτρες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι αυτή η σχέση συνεργασίας, της Μαρίας Χούκλη με τον ΑΝΤ1, δεν είναι… πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για τη δημοσιογράφο που επιλέγει αυτού του είδους την εργασιακή σχέση για να μην δεσμεύεται ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η άλλη πλευρά από ένα συμβόλαιο, αν και εφόσον επιθυμήσουν τη λήξη της συνεργασίας τους. Αυτά όσον αφορά το «συμβόλαιο» που φέρεται να το σπάει για να μετακομίσει στην κρατική τηλεόραση.

Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, δεν υπάρχει τέτοιο… σχέδιο από τη Μαρία Χούκλη, το να φύγει δηλαδή από τον ΑΝΤ1 για την κρατική τηλεόραση, αφού οι σχέσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είναι άριστες μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις και με πολλά στελέχη του σταθμού. Ο ρόλος της δε στα δελτία ειδήσεων δεν είναι διεκπεραιωτικός αλλά η δημοσιογράφος έχει ενεργή συμμετοχή και λόγο στη διαμόρφωση της θεματολογίας και του ύφους του, κάτι που έχει «χτιστεί» μετά την πολυετή συνεργασία. Συμπέρασμα;

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία θα συνεχιστεί για πολύ καιρό και το σενάριο περί μεταγραφής έχει την ίδια βάση αληθείας όσο και το… αόρατο συμβόλαιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε