Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA βάζει την εκπομπή… στον πάγο!

Το MEGA βάζει την εκπομπή… στον πάγο!

Τόσο καιρό… ψηνόταν αλλά τελικά αποφάσισαν να την βάλουν… στον πάγο! Από τη μία οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες και από την άλλη οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις της παραγωγής για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αναγκάζει τα στελέχη του MEGA να… κλειδώσουν το… parking τους.

Όπως θα θυμάστε εδώ και καιρό το κανάλι της Μεσογείων πρόβαλλε σποτ με το οποίο καλούσε ζευγάρια να δηλώσουν συμμετοχή στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του και να αποδείξουν ότι γνωρίζουν καλά την… τέχνη της οδήγησης.

Το format αυτό μάλιστα είχε κερδίσει και το ενδιαφέρον τούρκου παραγωγού που ήθελε να το… εξάγει, αλλά περίμενε πρώτα να δει την πορεία του στη χώρα μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να το «παγώσουν» και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν… αποσύρει και το σχετικό σποτ για τις δηλώσεις συμμετοχών.

Βέβαια στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι το «Parking Game» μπήκε στον πάγο προσωρινά και ότι θα καταφέρουν να το βγάλουν από εκεί τον ερχόμενο Ιανουάριο για να ξεκινήσουν ξανά την προετοιμασία του ώστε να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Φεβρουάριο και μετά. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις και το πόσο… βαθειά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι του MEGA για να αποφασίσουν και τα στελέχη τι θα… παρκάρουν στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε