Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ALPHA: Bachelor και Pop Up φέρνουν αλλαγές – Τα σχέδια για το Plan B

ALPHA: Bachelor και Pop Up φέρνουν αλλαγές – Τα σχέδια για το Plan B

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «κανάλι που βράζει» αφού πολλά συμβαίνουν στον ALPHA τις τελευταίες ημέρες κάνοντας κάποιους… να βράζουν και να περιμένουν τις εξελίξεις… προσευχόμενοι στη Nielsen μπας και τους… φωτίσει στους πίνακες τηλεθέασης. Όσο όμως οι δεήσεις παραμένουν άκαρπες τόσο περισσότερο φουντώνει το… βράσιμο και το… καυτό παρασκήνιο.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος πολλές από τις επιλογές της διοίκησης του ALPHA ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο της προηγούμενης διοίκησης και σεζόν, αυτόν της κατηφόρας στους πίνακες τηλεθέασης, προκαλώντας μεγαλύτερο πονοκέφαλο, αλλά και εντονότερο παρασκήνιο. Ιδιαίτερα με τις επιλογές των δύο καινούργιων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, των Bachelor και Pop Up, έχει πέσει μεγάλη γκρίνια αλλά και πολλή… αγωνία για τις εξελίξεις που δικαιολογημένα αναμένονται.

Τόσο το κακοστημένο ριάλιτι όσο και η μεσημεριανή εκπομπή που στηρίζεται αρκετά σε αυτό θεματολογικά σημειώνουν πολύ χαμηλότερες επιδόσεις από αυτές που είχαν… υποσχεθεί τα πρόσωπα που τα (και τους) έφεραν. Ενδεικτικά μάλιστα να αναφέρω ότι πριν ακόμα το Bachelor περάσει στο στάδιο παραγωγής κάποιοι… χτύπησαν καμπανάκι στους ένθερμους υποστηρικτές του αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχών (… ή μήπως να πω «αριθμό συμμετοχής»?!?) εκδηλώνοντας έτσι τους φόβους τους για την επιλογή του συγκεκριμένου ριάλιτι. Ωστόσο όπως φάνηκε το καμπανάκι δεν έπιασε και τώρα ξεκίνησαν να χτυπούν… καμπάνες στον ALPHA με κάποιους να υποστηρίζουν πως είναι θέμα ημερών να γίνουν αρκετές αλλαγές.

Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες «πηγές» παίζουν δύο σενάρια, με το πρώτο να θέλει να αναβαθμίζεται πρόσωπο που ανακατεύεται πολύ στις παραγωγές και το οποίο φαίνεται να έχει… στοχοποιηθεί ως υπεύθυνο της κακής πορείας των προγραμμάτων από δύο στελέχη που έχουν φτιάξει «συμμαχία» υποστηρίζοντας το ένα το άλλο. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με κάποια στελέχη από την έξω αγορά και μάλιστα οι ανώτατοι… αλλά πραγματικά «ανώτατοι» κι όχι απλά… τιτλούχοι (!!!) είναι μεταξύ τριών προτάσεων που του έχουν δοθεί. Προς το παρόν λοιπόν οι ανώτατοι φαίνεται να κάνουν υπομονή για να προχωρήσουν στο PLAN B ώστε από τη μία να εξαντληθεί κάθε περίπτωση… ανάκαμψης Bachelor και Pop Up, όπως υποστηρίζει ότι θα γίνει η… ένθερμη πλευρά του, προσπαθώντας όμως συγχρόνως να επέλθει… συναινετικός χωρισμός. Βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν καθυστερήσουν να κάνουν αλλαγές τότε μπορεί ο ALPHA να συνεχίσει την πτωτική πορεία του κινδυνεύοντας και καλές επιλογές του να μείνουν εκτός… πλάνου των τηλεθεατών.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις