Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Barkingwell Media: αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέες επενδύσεις

Barkingwell Media: αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέες επενδύσεις

Σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε η Barkingwell Media Α.Ε του Νίκου Κοκλώνη, επιβεβαιώνοντας όσα είχε υποστηρίξει σε προηγούμενη ανακοίνωσή της.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Κοκλώνης είχε με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίσει για «την υπόθεση “κρατικής χρηματοδότησης” εταιρείας μου που συζητήθηκε έντονα και αναπαράχθηκε με τρόπο παραπλανητικό και συκοφαντικό, με ωθεί να τοποθετηθώ δημόσια γιατί δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομά μου για πολιτικά παιχνίδια στα οποία ποτέ δεν συμμετείχα».

Στην ίδια μάλιστα ανακοίνωση ανέφερε πως «όσον αφορά στην ευρύτερη επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όλοι γνωρίζουν ότι η Barkingwell Media Α.Ε. είναι η βασική μου εταιρεία. Τα τηλεοπτικά προϊόντα που παράγει είναι ευρέως γνωστά, όπως και πολλοί συνεργάτες της.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να του αρέσουν ή να μην του αρέσουν τα τηλεοπτικά προγράμματα της Barkingwell Media Α.Ε. Είναι όμως μια διαφανής εταιρεία. Είναι μια υγιής εταιρεία. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη. Το ίδιο και εγώ ως φυσικό πρόσωπο. Νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας είμαι εγώ ο ίδιος.

Η Barkingwell media έχει μετοχικό κεφάλαιο 5,2 εκατομμύρια ευρώ,ενώ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε 7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2022.

Η Barkingwell Media A.E δεν έχει πάρει ποτέ επιδότηση, επιχορήγηση ή οποιουδήποτε τύπου ενίσχυση από κρατικό φορέα. Η Barkingwell Media A.E εκπροσωπείται από κορυφαία στελέχη στην αγορά των media, απασχολεί περισσότερους από 400 μόνιμους εργαζομένους και συνεργάτες, και είναι συνεπής απέναντί τους».

Έτσι κι έγινε αφού σε ανακοίνωση της Barkingwell Media αναφέρεται πως «ακολουθώντας πορεία συνεχούς ανάπτυξης, προχώρησε σε νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.852.670 ευρώ, κατόπιν απόφασης της έκτακτης αυτόκλητης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας την 24η Νοεμβρίου 2022. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβλήθηκε με τραπεζικές καταθέσεις και πιστοποιήθηκε από το Γ.Ε.ΜΗ. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 7.056.670 ευρώ, διαιρούμενο σε 7.056.670 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστη.

Παράλληλα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η Γ.Σ. των μετόχων συζήτησε και αποφάσισε την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για το 2023 και ειδικότερα στους τομείς της μυθοπλασίας, των κορυφαίων ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου. Επιπλέον, αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας».

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις