Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Battle Of The Couples: Η χαμένη μάχη της τηλεθέασης και το μαχαίρι στον ορίζοντα

Battle Of The Couples: Η χαμένη μάχη της τηλεθέασης και το μαχαίρι στον ορίζοντα

Φτάσανε πάτο, πατριώτη! Κι εκτός από την τηλεθέαση με τις πτήσεις του ριάλιτι να είναι πλέον εδάφους-εδάφους, το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα του περιεχομένου. Λογικό λοιπόν στον ALPHA να έχει σημάνει συναγερμός και να προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν με τα πολλά… πάρα πολλά… αλλά πάρα πάρα πολλά πεταμένα χρήματα που έχουν δοθεί για την παραγωγή του Battle Of The Couples.

Αναμενόμενο επίσης που εκτός από τη Battle (μονομαχία) ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια στο Battle Of The Couples, έχει ξεσπάσει μεγαλύτερη ανάμεσα σε επιτελικά στελέχη του ALPHA που βλέποντας τον… καταποντισμό στα νούμερα τηλεθέασης αρχίζουν να… τραβάνε την ουρά τους από πάσα ευθύνη και παραγωγή. Η αλήθεια είναι πως οι επιδόσεις του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης αποδεικνύουν πως δεν το βλέπουν ούτε οι… συγγενείς των διαγωνιζομένων!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να διαχειριστούν όμως στον ALPHA για να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση είναι ότι έχουν προχωρήσει πολύ στην παραγωγή επεισοδίων καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένο να γυριστεί το 23ο επεισόδιο. Που σημαίνει ότι δεν μπορούν να επισπεύσουν… προς το παρόν… την ολοκλήρωσή του, ενώ όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου κάποιοι από τη διοίκηση υποστηρίζουν πως πρέπει να πέσει μαχαίρι και το ριάλιτι να ολοκληρώσει την παρουσία του συντομότερα… αλλά πολύ συντομότερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Τη σκέψη αυτή φαίνεται να ενστερνίζονται όλο και περισσότερα στελέχη θεωρώντας πως πρέπει να προβληθούν λιγότερα επεισόδια γιατί η μάχη της τηλεθέασης έχει χαθεί και αν συνεχίσει για καιρό να βγαίνει στον αέρα τότε κινδυνεύει να μην μείνει ούτε τηλεθεατής… αλλά ούτε και διαφημιζόμενος για το ριάλιτι. Πώς προτείνουν να γίνει αυτό;

Κατ’ αρχάς με πιο… μαζικές εξόδους διαγωνιζόμενων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να μονταριστούν τα επεισόδια με τέτοιο τρόπο που σε καθένα από τα αρχικά προγραμματισμένα να προβάλλεται υλικό τριών επεισοδίων ώστε να επισπευθεί η αποχώρησή του από το τηλεοπτικό τοπίο! Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παραγωγή του ριάλιτι «έκοψε» ήδη κάποιες ακριβές δοκιμασίες προσπαθώντας να κάνει οικονομία και να μειωθεί το κοστολόγιο.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από το μαχαίρι που μελετούν να πέσει στην προβολή των επεισοδίων, δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το κόψιμο θα είναι και σε άλλα επίπεδα καθώς κάποιος… κάποια… κάποιοι… χρεώνονται την κάκιστη επιλογή και περιεχόμενο του ριάλιτι στο πρόγραμμα του σταθμού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις