Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή υλικού ερωτικού περιεχομένου

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή υλικού ερωτικού περιεχομένου
Φωτογραφία αρχείου

Με αρκετές ημέρες καθυστέρηση και μετά από πολλά δημοσιεύματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και πάμπολλα σχόλια, ο ΣΚΑΪ παίρνει θέση για το απόσπασμα που έχει κυκλοφορήσει από το ριάλιτι “Big Brother”.

Όπως σημειώνει, πρόκειται για «περιστατικό διαρροής υποκλοπέντος υλικού» τονίζοντας πως έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες εναντίον παντός υπευθύνου και όσων τα αναπαράγουν, αλλά και αυτών που σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου σχολιάζουν «εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες»!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ λοιπόν αναφέρει:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα BigBrother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.»

Αυτή λοιπόν είναι η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ να αναφέρουμε ότι το Big Brother είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις