Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

DEAL: Ο Φερεντίνος «τρελάθηκε» και τα δίνει όλα!

DEAL: Ο Φερεντίνος «τρελάθηκε» και τα δίνει όλα!

Πολλές αλλαγές στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA που όπως φαίνεται κάνουν σύνθημα το «Φερεντίνο, δωσ’ τα όλα!».

Αυτή την περίοδο οι κάμερες, αλλά και τα κουτιά του DEAL έχουν πάρει φωτιά και γράφουν συνεχώς τα επεισόδια που θα προβληθούν από τις αρχές της καινούργιας χρονιάς.

Το… αφεντικό λοιπόν, ο παρουσιαστής… τρελάθηκε και σε καινούργια επεισόδια καταργεί το κουτί των 40.000 ευρώ και ο παίκτης έχει ένα επιπλέον κουτί με 60.000 ευρώ, δηλαδή δύο ευκαιρίες για το μεγάλο έπαθλο. Οι αλλαγές όμως, δεν σταματούν εδώ αφού θα μπορεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού… και ανάλογα τι ποσά έχουν φύγει… ο παίκτης να κάνει αντιπρόταση στον «τραπεζίτη» απαιτώντας μεγαλύτερο ποσό για να σταματήσει.

Αλλά μην νομίζετε ότι οι αλλαγές σταματούν εδώ, αφού κι ο «τραπεζίτης» έχει πίσω… το κουτί του! Έτσι σε ορισμένα επεισόδια θα υπάρχει κάποιο κουτί που αν το ανοίξει ο παίκτης τότε θα πρέπει να ανταλλάξει αναγκαστικά το κουτί του με κάποιο άλλο.

Βέβαια όταν θα υπάρχει κάποιο από τα αναφερθέντα κουτιά ο δικηγόρος θα ενημερώνει από την αρχή για να ξέρει ο παίκτης τι έχει να αντιμετωπίσει.

Αυτές λοιπόν είναι ορισμένες από τις αλλαγές του καθημερινού επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού που θα τις παρακολουθήσουμε σε επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στον ALPHA από τις αρχές της καινούργιας χρονιάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις