Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Deal: Γενέθλια με 1000 επεισόδια και 5.387.000 λόγοι για να κάνουν έξαλλο τον τραπεζίτη

Deal: Γενέθλια με 1000 επεισόδια και 5.387.000 λόγοι για να κάνουν έξαλλο τον τραπεζίτη

Εδώ και έξι χρόνια καθημερινά στις έξι το απόγευμα ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHΑ, με το Deal.

Σήμερα το Deal έχει γενέθλια, συμπληρώνοντας 1000 επεισόδια και έχοντας αποδειχτεί και πολύ καλό… deal για τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA, αφού σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου του σταθμού «οι παίκτες κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους στοχεύοντας τα μεγάλα ποσά και οι τηλεθεατές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, μένοντας πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τα τελευταία έξι χρόνια.

Εκτός, όμως, από την καλύτερη συντροφιά το επιτυχημένο παιχνίδι έχει προσφέρει και αμέτρητα κέρδη!

Μέχρι σήμερα, το Deal έχει δώσει 5.387.000€ στα 999 επεισόδιά του! Γεγονός που ασφαλώς και δεν χαροποιεί καθόλου τον τραπεζίτη…!

Σήμερα, η εκπομπή αρχίζει υπό τους ήχους της μουσικής που ακουγόταν στο πρώτο επεισόδιο πριν έξι χρόνια.

Η επετειακή τούρτα φτάνει στα χέρια του Χρήστου κι εκείνος σβήνει το κεράκι, εύχεται ακόμη περισσότερα κέρδη και το χιλιοστό deal αρχίζει….»!

Στο σημερινό, το χιλιοστό επεισόδιο, στις 17:45 από τον ALPHA, δίπλα από τον Χρήστο θα πάρει θέση o Αντώνης, ο κρεοπώλης από την Πέλλα, έχοντας βάλει στόχο τα «κόκκινα» ποσά και να κάνει πιο… έξαλλο τον τραπεζίτη, αδειάζοντάς του το ταμείο!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις