Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ERTFLIX: Στον δρόμο για τη Eurovision 2023 – Δείτε και ακούστε τις 37 συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού

ERTFLIX: Στον δρόμο για τη Eurovision 2023 – Δείτε και ακούστε τις 37 συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού

Με όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες να έχουν παρουσιάσει τα τραγούδια τους για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, το ERTFLIX γίνεται πάλι ο απόλυτος προορισμός για τους φαν, αλλά και όσους θέλουν να ενημερωθούν, να ακούσουν και να δουν τα τραγούδια.

Στο ERTFLIX, τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, υπάρχουν συγκεντρωμένες οι 37 συμμετοχές από όλες τις χώρες στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, οι οποίες καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα της μουσικής: από μπαλάντες και εν δυνάμει ύμνους της ποπ, μέχρι ροκ και χέβι μέταλ.

Και φυσικά δεν λείπουν τα… αλλόκοτα κοστούμια και εντυπωσιακά βίντεο κλιπ, προμηνύοντας μία ακόμα φαντασμαγορική διοργάνωση, με νέους διαγωνιζόμενους, αλλά και βετεράνους του διαγωνισμού.

Να θυμίσουμε ότι τη χώρα μας εκπροσωπεί ο 16χρονος Βίκτωρας Βερνίκος με το τραγούδι «What They Say» και με το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής ανοίγει την ειδική κατηγορία του ERTFLIX «Eurovision 2023 – Όλες οι Συμμετοχές».

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY&ab_channel=EurovisionSongContest

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στον κόσμο του ERTFLIX ώστε να έχετε άποψη για τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν στους δύο Ημιτελικούς, στις 9 και 11 Μαΐου 2023, αλλά και φυσικά όσα από αυτά προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό το Σάββατο 13 Μαΐου 2023.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις