Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Family Game Night: το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με οικογένειες

Family Game Night: το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με οικογένειες

Ένα επιτυχημένο, δημοφιλές και πρωτότυπο παιχνίδι απέκτησε το κανάλι του Αμαρουσίου με στόχο να βάλει όλα τα μέλη των οικογενειών στο πλατό του, αλλά και μπροστά στις οθόνες ώστε να κερδίσει το παιχνίδι της τηλεθέασης.

Άλλωστε με το απολαυστικό Ρουκ Ζουκ, αλλά ακόμα και με το παιχνίδι γνώσεων, τον Εκατομμυριούχο, ο ΑΝΤ1 έχει κερδίσει την «οικογενειακή» συγκέντρωση στη συχνότητά του με τα μέλη τους να περνούν καλά και να σχολιάζουν οικογενειακώς όσα γίνονται στα τηλεπαιχνίδια. Τώρα όμως, σκοπεύει τις οικογένειες να τις φέρνει στο πλατό και να προσπαθούν να αποδείξουν πόσο… δεμένοι είναι και ως ομάδα. Τίτλος του τηλεπαιχνιδιού Family Game Night και δημιουργήθηκε το 2010 στην Αμερική, αλλά από τότε έως σήμερα έχει ξεσηκώσει τις οικογένειες πολλών χωρών, όπου έχει μεταφερθεί με επιτυχία. Διαγωνιζόμενες λοιπόν ομάδες είναι οικογένειες και με μικρά παιδιά, σχολικής ηλικίας, που μαζί με τους γονείς τους παίζουν γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια… σε πιο μεγάλη και εντυπωσιακή έκδοση, προσφέροντας περισσότερο γέλιο.

Δεν είναι τυχαίο που το Family Game Night διεκδίκησε και άλλος εγχώριος τηλεοπτικός σταθμός αλλά ο ΑΝΤ1 κατάφερε να το αποκτήσει με σκοπό να το εντάξει στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στις αρχές της ερχόμενης χρονιάς και με στόχο να κερδίσει τις οικογένειες τόσο σε συμμετοχές όσο και σε θέαση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις