Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

House of Fame: Τα πρόσωπα της Ακαδημίας

House of Fame: Τα πρόσωπα της Ακαδημίας

Ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ τους δεκαοκτώ διαγωνιζόμενους, που κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητά τους, τόσο στο House of Fame όσο και στη Academia.

Στο καινούργιο… τραγουδιστικό ριάλιτι, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.»

Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα διδάσκουν τους διαγωνιζόμενους; Όπως πρώτα σας αναφέραμε στο newsit.gr διευθυντής θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος και όπως αναφέρεται από το σταθμό «Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθήσει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Επίσης, υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης η Πέννυ Μπαλτατζή «που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία του κάθε τραγουδιού μέσα από μαθήματα φωνητικής.»

Χορογράφος η Αμερικανίδα Chali Jennings «που έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Maroon 5 είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.»

Style Expert ο Al Giga, ο οποίος «είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, Οίκους μόδας αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στην Eurovision. Ο διεθνούς φήμης style expert θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή.»

Και τέλος, Health & Wellness Coach η Δώρα Παντέλη, που είναι αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και Κλινική Ψυχολόγος και «θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, την σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών.»

 

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι στο House of Fame La Academia θα ερμηνεύουν ένα τραγούδι στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και θα κρίνονται από τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο. Στο τέλος του live concert η κριτική επιτροπή θα αναδεικνύει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για το επόμενο live ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να ψηφίσουν τον τραγουδιστή που θέλουν να παραμείνει στο ριάλιτι.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στις 17:15, θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ το πρώτο επεισόδιο του House of Fame La Academia στο οποίο θα γνωρίσουμε και τους διαγωνιζόμενους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις