Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

LIVE NEWS: Πρεμιέρα για την ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

LIVE NEWS: Πρεμιέρα για την ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο καθημερινό απογευματινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, που όπως αποδείχτηκε και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή του Live News στο MEGA ήταν την περυσινή σεζόν η επιλογή τους για την ενημέρωσή τους στη συγκεκριμένη ζώνη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού

«Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει τη διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.»

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου λοιπόν και καθημερινά στις 16:00, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι ξανά στον αέρα του MEGA για να μεταφέρει τις εξελίξεις της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας βασικά θέματα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις