Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Live News: Χτύπησε κόκκινο στην ενημέρωση και την τηλεθέαση

Live News: Χτύπησε κόκκινο στην ενημέρωση και την τηλεθέαση

Καταιγιστικές από χθες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με την αποκάλυψη των συγκλονιστικών στοιχείων.

Η εκπομπή Live News στο MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο κατέγραψε με εγκυρότητα, αλλά και άμεσα αντανακλαστικά όλα τα νέα στοιχεία και τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση που έχει παγώσει το Πανελλήνιο, τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν. Το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλου έδωσε την πλήρη εικόνα για την εξέλιξη της υπόθεσης όπως αυτή προέκυψε λίγες ώρες αργότερα.

Το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε και στους πίνακες τηλεθέασης με την ενημερωτική εκπομπή να καταγράφει 19,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,6% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που επιλέγουν την απογευματινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για την ενημέρωσή τους. Συγκεκριμένα δε, χθες Πέμπτη 17 Ιουνίου, την απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA παρακολούθησαν περισσότερο από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (535.744) , με την κάλυψη να φτάνει το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.  Να σημειωθεί ότι το Live News κέρδισε πρωτιές και σε επιμέρους ανδρικά και γυναικεία κοινά με ποσοστά 27,8% και  22,4% αντίστοιχα.  

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις