Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Live o ημιτελικός του «Just The 2 Of Us»

Live o ημιτελικός του «Just The 2 Of Us»

Το εισιτήριο για τον τελικό θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα πέντε ζευγάρια που έχουν απομείνει στο show του OPEN.

Αυτό το Σάββατο μάλιστα οι τηλεθεατές θα έχουν πιο… δραστικό ρόλο με τις ψήφους τους να καταμετρούνται εκείνη την ώρα αφού το «Just The 2 Of Us» θα είναι live.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνυ Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής καθώς και τις ψήφους των τηλεθεατών. Το κοινό θα ψηφίζει ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από τις 22:00 που θα ξεκινήσει ο ημιτελικός μέχρι και το τέλος της βραδιάς και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, θα προσμετρηθούν στη live ψηφοφορία.

Ο οικοδεσπότης, ο Νίκος Κοκλώνης, στις 22:00, θα υποδεχτεί μέσα από τη συχνότητα του OPEN τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ που θα ερμηνεύσουν δύο τραγούδια με τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή να είναι στις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου θα μάθουμε λοιπόν ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν στον Τελικό και να διεκδικήσουν τη νίκη στο φετινό  «Just The 2 Of Us»

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις