Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

My Style Rocks: Δοκιμαστικά για την κριτική επιτροπή

My Style Rocks: Δοκιμαστικά για την κριτική επιτροπή

Ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή είναι η Κατερίνα Καραβάτου, για να οριστικοποιηθεί ότι θα είναι η παρουσιάστρια του καινούργιου κύκλου του My Style Rocks, που προγραμματίζεται να βγει στις αρχές Ιανουαρίου από τον ΣΚΑΪ.

Τις επόμενες ημέρες, η διοίκηση του ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής του My Style Rocks επιθυμούν να κάνουν δοκιμαστικά με πρόσωπα για την κριτική επιτροπή, ώστε να διαπιστωθεί πόσο ταιριαστό είναι το… στιλ μεταξύ τους για να αποφασιστεί ποιοι τελικά θα καθίσουν στις θέσεις της.

Η λίστα μάλιστα για τις θέσεις στην επιτροπή του ριάλιτι μόδας είναι μεγάλη και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν… χωρίς σειρά… τα ονόματα των: Λάκη Γαβαλά, Άγγελου Μπράτη, Στέλιου Κουδουνάρη, Βίκυς Κουλιανού, Δημήτρη Σκουλού, Έλενας Γαλύφα, Περεκλή Τουτζουνζή, Χάρη Ντάβλα.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως όλοι θα αποδεχτούν να περάσουν από δοκιμαστικό, αλλά έως τώρα η απόφαση του ΣΚΑΪ είναι να μην υπάρξουν… χατίρια για να διαπιστωθεί on camera αν υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους.

Τα δοκιμαστικά μάλιστα προγραμματίζεται να γίνουν αφού υπογράψει η Κατερίνα Καραβάτου ώστε να συμμετέχει και αυτή προκειμένου να οι υπεύθυνοι να έχουν καλύτερη εικόνα για το ποιοι… ροκάρουν καλύτερα μεταξύ τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις