Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Special Report» στους διασώστες και τα ρομπότ… από γκέτο

«Special Report» στους διασώστες και τα ρομπότ… από γκέτο

Δυο διαφορετικά αλλά πολύ ενδιαφέροντα θέματα στην έρευνα της αποψινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Όπως κάθε βδομάδα ο Τάσος Τέλλογλου μαζί με τον Αντώνη Φουρλή και τους ρεπόρτερ του σταθμού έχουν «Special Report» για θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η πρώτη έρευνα αφορά τους διασώστες του ΕΚΑΒ όπου το τηλέφωνο στο κέντρο επιχειρήσεων δεν σταματά να χτυπά. Το «Special Report» καταγράφει το έργο των διασωστών, οι οποίοι καλούνται με αυτοθυσία να προστρέξουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Η κάμερα της εκπομπής ακολουθεί το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου, κατά τη μεταφορά ασθενών με κορονοϊό, ενώ η Κατερίνα Χαραλαμπάκου μπαίνει στο Συντονιστικό Κέντρο και συνομιλεί με το προσωπικό για το δύσκολο έργο αυτών των ημερών.

Επίσης, μπορεί μία περιοχή που είναι συνδεδεμένη με υψηλή παραβατικότητα και έχει χαρακτηριστεί ως «γκέτο» να γίνει γνωστή για κάτι διαφορετικό; Η νέα γενιά των Ρομά, στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, έχει βαλθεί να σπάσει τις προκαταλήψεις και να αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει ισότιμα ένα καλύτερο μέλλον. Η Φωτεινή Νάσσου βρέθηκε εκεί πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και κατέγραψε την εντυπωσιακή προσπάθεια των νεαρών να διακριθούν για ένα πανελλήνιο βραβείο.

Απόψε λοιπόν, στις 23:45, στον ΑΝΤ1, το «Special Report» θα προβάλλει δύο σημαντικές έρευνες που αξίζει να παρακολουθήσουμε…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις