Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Still Standing- Special Edition για τα 30 χρόνια ΑΝΤ1

Still Standing- Special Edition για τα 30 χρόνια ΑΝΤ1

Ένα διαφορετικό… μάλλον όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά επεισόδια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομα οι τηλεθεατές με σκοπό να περάσουν καλά αλλά και να θυμηθούν πολλά από τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1.

Με αφορμή τα γενέθλια του σταθμού θα γυριστούν 4 επεισόδια «Still Standing– Special Edition» όπου η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδέχεται… επίσημους καλεσμένους, αφού όλοι έχουν… ιστορία με το σταθμό του Αμαρουσίου. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι  που είναι ή ήταν μέλη της «οικογένειας του ΑΝΤ1» θα διαγωνιστούν στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι για καλό σκοπό αφού όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στη «Μέριμνα» που βοηθά παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρή ασθένεια, στηρίζοντας και τις οικογένειές τους.

Ενδεικτικά ανάμεσα στα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν είναι οι: Βαγγέλης Περρής, Μάριος Αθανασίου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Μέμος Μπεγνής, Γιάννης Σαββιδάκης, Μαρίνα Τσιντικίδου, Ιωσήφ Μαρινάκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Κώστας Σόμμερ, Σταύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Καπετάνιος, Κώστας Δόξας, Χάρης Γρηγορόπουλος και ο Νικόλας Βαφειάδης.

Βέβαια επειδή στον ΑΝΤ1 θέλουν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των συντελεστών και για να αποφευχθεί ο… συνωστισμός στο πλατό θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου με έναν παίκτη, τον Leader, που θα «μάχεται» με έναν κάθε φορά απέναντί του. Όποιος από τους δύο χάνει θα πέφτει… στην τρούπα και θα έρχεται κάποιο άλλο μέλος της «οικογένειας» για να θυμηθούν παίζοντας την ιστορία του ΑΝΤ1 αφού όλες οι ερωτήσεις θα είναι σχετικές με τα 30 χρόνια του σταθμού. Ηχητικά και οπτικά αποσπάσματα από τις παραγωγές του ΑΝΤ1 που θα δίνει την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλαιότεροι αλλά και να μάθουν οι νεότεροι.

Τα επεισόδια  «Still Standing– Special Edition» προγραμματίζεται να γυριστούν στα μέσα Μαΐου και να προβληθούν όσο το δυνατό συντομότερα με σκοπό να περάσουν οι διαγωνιζόμενοι καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις