Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor εναντίον Your Face Sounds Familiar: ποιος βγήκε νικητής

Survivor εναντίον Your Face Sounds Familiar: ποιος βγήκε νικητής

Σκληρή μάχη χθες το βράδυ μεταξύ του ριάλιτι επιβίωσης και του show μεταμφιέσεων. Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar είχε να αντιμετωπίσει το Survivor που εδώ και αρκετό καιρό έχει πιάσει θέση στο τηλεοπτικό τοπίο έχοντας κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού.

Τι έγινε λοιπόν στην κόντρα ανάμεσα σε Your Face Sounds Familiar και Survivor; Ποιο κατάφερε να κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές;

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen νικητής αναδείχτηκε το ριάλιτι επιβίωσης συγκεντρώνοντας στον ΣΚΑΪ τους περισσότερους τηλεθεατές και σημειώνοντας για όλη την ώρα προβολής του 28,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το show μεταμφιέσεων σημείωσε 23,4% και 21,1% αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι το Survivor ήταν μπροστά από το Your Face Sounds Familiar την περισσότερη ώρα που βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο και μάλιστα με αρκετή διαφορά καταφέρνοντας έτσι να κυριαρχήσει άνετα στη μεταξύ τους μάχη.

Ωστόσο με τα δύο προγράμματα να κυριαρχούν στην prime time ζώνη οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με μονοψήφιους μέσους όρους, αποδεικνύοντας ότι… προς το παρόν… είναι δύσκολο να μπει κάποιος ανάμεσά τους και να διεκδικήσει ικανοποιητικό αριθμό τηλεθεατών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις