Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: έτοιμοι για το μεγάλο τελικό!

Survivor: έτοιμοι για το μεγάλο τελικό!

Ένας ακόμα κύκλος του Survivor ολοκληρώνεται σιγά σιγά και σύντομα όσοι παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τα «πρόχειρα καταλύματά τους» και να έρθουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο μέσα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor συνέχισε να φέρνει στον ΣΚΑΪ υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μία σεζόν σκληρού ανταγωνισμού. Όσο μάλιστα πλησιάζει το τέλος του τόσο περισσότερο αναμένεται να κερδίζει και σε τηλεθεάσεις, αφού ακόμα και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές των άλλων καναλιών περιλαμβάνουν το ριάλιτι στη θεματολογία τους, αποδεικνύοντας έτσι τη δυναμική του.

Ωστόσο σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα ο ΣΚΑΪ θα ρίξει τίτλους τέλους αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός που μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα αναδειχθεί ο νικητής του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα δύο αυτά τελευταία επεισόδια του ριάλιτι, ημιτελικός και τελικός, προγραμματίζεται να γίνουν στο Άλσος Βεΐκου και θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΣΚΑΪ. Οικοδεσπότης ο Γιώργος Λιανός… που επεισόδιο με επεισόδιο γίνεται όλο και πιο απολαυστικός στο ρόλο του, αλλά και ο παραγωγός Acun Ilıcalı που έχοντας ολοκληρώσει το αντίστοιχο ριάλιτι στην Τουρκία θα δώσει το παρών… και την επιταγή στο νικητή ή νικήτρια.

Βέβαια, πιστεύω ότι είναι περιττό να αναφέρω ότι μετά την επιτυχία και του φετινού κύκλου ο ΣΚΑΪ θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές για το επόμενο Survivor στα τέλη της χρονιάς στέλνοντας νέα… ή όχι μόνο… πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο..!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις