Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Synthesis για το μέλλον στην ψηφιακή εποχή

Synthesis για το μέλλον στην ψηφιακή εποχή

Κορυφαίοι στοχαστές επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου αναλύουν τις απόψεις τους για το μέλλον στη νέα ψηφιακή εποχή. Ένας από τους στόχους της ενημερωτικής εκπομπής Synthesis με τον Παύλο Τσίμα είναι να χαρτογραφήσει τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η πανδημία του κορονοϊού μας οδήγησε ταχύτερα σε μία νέα ψηφιακή εποχή αλλάζοντας τα δεδομένα και τους όρους στους περισσότερους τομείς της ζωής μας. Η νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί αλλά και ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας σε αυτήν παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από τα τρία νέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής Synthesis με τον Παύλο Τσίμα.

Σε αυτά τα τρία επεισόδια της συμπαραγωγής του ΣΚΑΪ και της Microsoft, ο δημοσιογράφος θα συνομιλήσει με τον κορυφαίο στοχαστή και συγγραφέα της εποχής μας, Yuval Noah Harari, τον Πρόεδρο της Microsoft Brad Smith, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαο Παπαθανάση, τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την πρώην Υπουργό Εργασίας και βουλευτή Έφη Αχτσιόγλου, τον Chief Sustainability Officer της Microsoft Lucas Joppa, την ιδρύτρια και πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου,  τον ήρωα της ταινίας «The Boy who harnessed the wind», εφευρέτη και συγγραφέα  William Kamkwamba,  τον CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Θεοδόση Μιχαλόπουλο και πολλά ακόμα σημαντικά στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

Αυτή την Κυριακή 30 Μαΐου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Παύλος Τσίμας μέσα από την εκπομπή του Synthesis, στον ΣΚΑΪ, παρουσιάζει μία σύνθεση απόψεων και οραμάτων στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας σήμερα προσφέροντας μία αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις