Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The Chase: το κυνηγητό με τη Μαρία Μπεκατώρου

The Chase: το κυνηγητό με τη Μαρία Μπεκατώρου

Ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του MEGA με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου.

Βέβαια όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του MEGA για το νέο παιχνίδι με τη Μαρία Μπεκατώρου “το «The Chase» δεν είναι ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Είναι μια «καταδίωξη» ερωτήσεων και απαντήσεων. Τέσσερις παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers, μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers, φαινομενικά, τα ξέρουν… όλα! Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; «Κυνηγούν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτό το μπρα-ντε-φερ γνώσεων;”. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο «The Chase» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.megatv.com/thechase  ή στο 210 75 46 444 (με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου) και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανοί… στο κυνήγι γνώσεων…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις