Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The Green Planet: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το μαγικό μυστικό κόσμο

The Green Planet: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το μαγικό μυστικό κόσμο

Μια σημαντική σειρά του BBC Earth, με παρουσιαστή τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο που θα μας ξεναγήσει σε έναν μαγικό κρυμμένο κόσμο, γεμάτο από εντυπωσιακές άγνωστες συμπεριφορές, συγκινητικές ιστορίες και αναπάντεχους ήρωες. Οι  συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ «The Green Planet» να ανακαλύψουν από την αρχή τη χλωρίδα του πλανήτη μας.

Τα φυτά ζουν ζωές μυστικές και αόρατες. Με τη χρήση ειδικών καμερών, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC Earth θα επιτρέψει στους τηλεθεατές της COSMOTE TV να τα πλησιάσουν και να θαυμάσουν από κοντά τον αλληλοεξαρτώμενο κόσμο τους, παρουσιάζοντας πάνω από δύο δεκαετίες νέων ανακαλύψεων.

Με το σκηνικό να αλλάζει, από ερήμους, τροπικές ζούγκλες και υποβρύχιους κόσμους μέχρι εποχικά περιβάλλοντα και το δικό μας αστικό τοπίο, κάθε επεισόδιο αναδεικνύει μια ομάδα φυτών, ενώ αποκαλύπτει τις μάχες που αντιμετωπίζουν και τα μυστικά της επιβίωσής τους.

Η πρεμιέρα του «The Green Planet» είναι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 19:00, με το πρώτο από τα συνολικά πέντε επεισόδια, ενώ αμέσως μετά την προβολή τους στο BBC Earth, οι συνδρομητές θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν από την υπηρεσία COSMOTE Replay TV.

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις