Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άφησαν τις περτικαλάδες και έπιασαν το λάδι!

Άφησαν τις περτικαλάδες και έπιασαν το λάδι!

Προσπάθειες ανάκαμψης κάνει το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα δεν τα λες και… εντυπωσιακά!

Αν και στο πρόγραμμά του – ιδιαίτερα στην τυπολογία της μυθοπλασίας – υπάρχουν αρκετά… ελπιδοφόρες παραγωγές, φαίνεται ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τον ΑΝΤ1 από τα πρώτα κουμπιά επιλογής του τηλεκοντρόλ τους. Βέβαια αυτό το γνωρίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου και εμφανίζονται… πρόθυμοι να το παλέψουν με προσεκτικά όπως υποστηρίζουν βήματα.

Βέβαια αυτό το «προσεκτικά βήματα» σε προβληματίζει όταν παρακολουθείς την κάκιστη υλοποίηση της «Κοινής λογικής», την… παλαιική αισθητική της σειράς «Έγκλημα και πάθος» αλλά και το… full σε λάθη «Nomads», που το μόνο που κατάφεραν με το live από τη Μαδαγασκάρη σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης ήταν να μείνουν στη συχνότητα του σταθμού μόνο οι συγγενείς και φίλοι των διαγωνιζομένων, αφού οι υπόλοιποι τηλεθεατές δεν έβρισκαν κανέναν λόγο να το παρακολουθήσουν. Ναι… αρκετά λάθη…. γενικά… κι όπως φαίνεται θα κάνουν καιρό να ανοίξουν… περτικαλάδες να το γιορτάσουν στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Άλλωστε αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 είναι η εποχή… λαδιού, αφού παρά τα τρεξίματα και την αγωνία τους με την πορεία του προγράμματος κάποιοι ρίχνουν… λάδι στη φωτιά προκαλώντας κι άλλα προβλήματα. Επίσης έχουν πάρει απόφαση το επόμενο διάστημα να… λαδώσουν τα «προβληματικά» προγράμματα (όπως τα προαναφερθέντα) μπας και… τσουλήσουν. Κι από την άλλη… λαδώνουν καρέκλες που λέγεται ότι «τρίζουν» έχοντας πάρει απόφαση πως στο μέσο της «μάχης» δεν αποδυναμώνεις το «στρατηγείο» σου. Κοντολογίς; Στον ΑΝΤ1 γίνεται… του λαδιού!

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του ΑΝΤ1 που μετά από παλαιότερα λάθη έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να δρουν με «επιμονή και υπομονή», δηλαδή επιμονή στο στήσιμο του προγράμματος και υπομονή για τα αποτελέσματα… μπας κι έρθει κι η ώρα της περτικαλάδας.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις