Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αγαπήθηκε και επιστρέφει!

Αγαπήθηκε και επιστρέφει!

Ήταν δικαιολογημένα ένα από τα πολύ αγαπημένα προγράμματα καταφέρνοντας να κάνει τους καλεσμένους να περνούν καλά και τους τηλεθεατές καλύτερα!

Με όσα όμως συνέβησαν βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού τοπίου… αλλά όχι για πολύ, αφού τα στελέχη του ΑΝΤι1 κατάφεραν και το απέκτησαν και μάλιστα βάζοντας στο «τιμόνι» του ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο που είχε βρεθεί εκεί πολλές φορές ως παίκτης.

Ο λόγος για το «Celebrity Game Night» που μετά τα όσα έχουν συμβεί στο MEGA το τηλεπαιχνίδι βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 απέκτησαν τα δικαιώματά του και μάλιστα, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει μέσα από το Newsit, έκλεισαν να το παρουσιάσει ο Θοδωρής Αθερίδης.  Τις τελευταίες μέρες μάλιστα προβάλλεται από το σταθμό του Αμαρουσίου και τρέιλερ που ανακοινώνει επίσημα την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού με παρουσιαστή το δημοφιλή ηθοποιό.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου όλα είναι έτοιμα και στην αρχή της επόμενης βδομάδας οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά και οι celebrities καλεσμένοι το παιχνίδι με σκοπό το «Celebrity Game Night» να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Βέβαια στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται μήπως του δώσουν μία ακόμα βδομάδα αναβολή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα γυρίσματα της επόμενης βδομάδας.

Έτσι λοιπόν σύντομα ο Θοδωρής Αθερίδης θα καλησπερίσει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 καλώντας τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους και να απολαύσουν αλλά και να γελάσουν με τους celebrities καλεσμένους του που θα κάνουν παιχνίδι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις