Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγρια Γη: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με Δούκα, Μπουγιούρη, Πατριαρχέα και Μιχαήλ

ΣΚΑΪ

Και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας θα επενδύσει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ, έχοντας εγκρίνει έως τώρα την παραγωγή τριών σειρών.

Εκτός λοιπόν από τη «ΣτΟργή», αλλά και τη «Γλυκάνισο» για την οποία πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr ο σταθμός του Φαλήρου θα προβάλει και μία καθημερινή σειρά με τίτλο «Άγρια Γη» και την οποία μάλιστα διεκδίκησε κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης και το σενάριο η Μαρία Γεωργιάδου με την ιστορία να μπλέκεται γύρω από πρόσωπα με κάποια να προσπαθούν να ξεπεράσουν λάθη του παρελθόντος,  ενώ όμως, άλλοι προσπαθούν να τους εκδικηθούν για όσα έχουν κάνει. Η δραματική σειρά έχει μυστήριο, ίντριγκα και πολλή… εκδίκηση, καθώς κάποιοι από τους ήρωες επιστρέφουν δυνατοί και ισχυροί για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν όταν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Θανάση Πατριαρχέα, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανο Μιχαήλ, ενώ τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το βασικό καστ της σειράς.

Η Άγρια Γη θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν και θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ καθημερινά, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις