Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ασημίνα με τη Δρόσω κερδίζουν το μικρό Σέργιο

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ασημίνα με τη Δρόσω κερδίζουν το μικρό Σέργιο

Μία ακόμα ανατροπή στις «Άγριες Μέλισσες», την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς διαφωνούν στα social media για το ποια μεριά πρέπει να κερδίσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, μετά το επεισοδιακό χωρισμό του Νικηφόρου με την Ασημίνα.

Τελικά όμως η απόφαση… δόθηκε δια σεναρίου Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη που έγραψαν μία ακόμα ανατρεπτική εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες», που κάποιους από τους τηλεθεατές θα ευχαριστήσει, ενώ θα δυσαρεστήσει την άλλη πλευρά.

Αν και στα τωρινά επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» βλέπουμε να έχει υπάρξει κάποιου είδους συμμαχία ανάμεσα σε Νικηφόρο με Ασημίνα και Δρόσω, η σχέση τους θα περάσει πάλι από σαράντα κύματα καταλήγοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου. Εκεί λοιπόν ο Νικηφόρος θα σταθεί απέναντι στην Ασημίνα που θα έχει στο πλάι της τη Δρόσω.

Όπως έμαθα λοιπόν παρά το ότι η πλευρά του Νικηφόρου θα αναφέρει τον πρότερο επαγγελματικό βίο της Δρόσως στην Τρούμπα το δικαστήριο θα δώσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στις δύο γυναίκες, αφού η απόφαση θα είναι υπέρ της Ασημίνας.

Φυσικά αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενε ο Νικηφόρος και είναι σίγουρο πως δεν θα το δεχτεί έτσι… απλά… αλλά ας μην αποκαλύψουμε περισσότερα… προς το παρόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις