Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: φωτό από τη «Χαβάη» με τη Δρόσω και τον Τάκη

Άγριες Μέλισσες: φωτό από τη «Χαβάη» με τη Δρόσω και τον Τάκη

Μία σχέση που θα προκαλέσει πολλές εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) έρχεται κοντά με τον Τάκη Δοξαρά (Αργύρη Πανταζάρα) αλλά ίσως τελικά ο μπουζουξής να μην της έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και κίνητρα.

Σήμερα στις “Άγριες Μέλισσες” η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε ο Τάκης θα την πάει για την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια στο καμπαρέ «Χαβάη», στην Τρούμπα.

Τα γυρίσματα ήταν δύσκολα, απαιτητικά και πολύωρα αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι δύο ηθοποιοί το διασκέδασαν.

Σε κάθε ευκαιρία μάλιστα το έριχναν στο χορό ξαφνιάζοντας τους περαστικούς που έβλεπαν από κοντά τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν ήρωες από την αγαπημένη τους σειρά.

Να αναφέρουμε ότι στη «Χαβάη», σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, κουμάντο κάνει η Μαντάμ Κούλα, που θα ενσαρκώσει η Ναταλία Τσαλίκη. Πρόκειται για παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε «υπεύθυνη καταστήματος» του καμπαρέ. Δουλειά της είναι να προσέχει τα κορίτσια, να φροντίζει τις λειτουργικές ανάγκες του μαγαζιού και να μαζεύει τους πελάτες, όταν αυτοί ζητούν περισσότερα απ’ όσα έχουν πληρώσει. Η Μαντάμ Κούλα έρχεται κοντά με τη Δρόσω και γίνεται το στήριγμά της στο δύσκολο και επικίνδυνο χώρο της Τρούμπας.

Η συνέχεια όμως στη συχνότητα του ΑΝΤ1, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, που οι «Άγριες Μέλισσες» πετούν στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις