Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του Λάμπρου και το σχέδιο δολοφονίας του

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του Λάμπρου και το σχέδιο δολοφονίας του

Μία ακόμα βδομάδα με επεισόδια γεμάτα με καταιγιστικές εξελίξεις και δυνατά συναισθήματα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Στο σημερινό επεισόδιο η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα.

Ο Δούκας, απογοητευμένος από την κατάσταση με τα παιδιά του, βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου.

Ο Κυριάκος δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Ακύλα που θα τον φέρει, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπο με την Ουρανία. Ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή.

Η συνέχεια απόψε, στις 10:15, που οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας να κεντρίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού …!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις